Over ons

Horecablue

Beste prijzen 
We herzien onze prijzen voortdurend om ervoor te zorgen dat we altijd de meest concurrerende in onze markt zijn.

Klantenservice van hoge kwaliteit - We streven ernaar om te allen tijde de beste klantenservice te bieden. Elke dag omgaan met duizenden klanten geeft ons de ervaring om klanten te helpen op de manier die ze verdienen.

Levering  - Ons bedrijf is opgezet om ervoor te zorgen dat klanten cateringbenodigdheden op tijd ontvangen en wanneer de klant dit nodig heeft.

Producten - Ons productassortiment behoort tot de grootste in Europa. We voegen voortdurend nieuwe producten toe om ervoor te zorgen dat onze klanten gelijke tred houden met de veranderende trends in de catering- en foodservicemarkt

Horecablue is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 20-12-2020 is Horecablue door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Horecablue voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Horecablue onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Horecablue te kopen.

Over ons

HorecaBlue Groothandel in Professionele horeca apparatuur en horeca benodigdheden. U kunt voor alles bij ons terecht wij zijn erkende Nederlandse Groothandel en leveren alles wat een horecabedrijf nodig heeft. Bij HorecaBlue bieden wij u een snelle service en aantrekkelijke producten. In ons ruime assortiment heeft u een Professionele keuken in huis.
De waardering van horecablue.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.0/10 gebaseerd op 32 reviews.